arca oud schip

Producten en diensten

 • Inventariseren mediabehoefte voor uw bedrijf

  U wilt uw bedrijf of product presenteren. Wat zijn de mogelijkheden; hoe pakt u het aan. PowerPoint? Video? Virtual Reality?
  Xi-Digital inventariseert en komt met een voorstel.
 • Bedrijfspromotie: scenario, camera en montage

  Wij verzorgen een complete video. Scenario, filmopnames, montage, misschien animaties, voice-over tot en met het eindproduct.
  Alles in één hand, maar wel met een team van specialisten. En (bijna) alles is mogelijk, uiteraard in overleg met U!
  http://www.youtube.com/watch?v=0LMrKXCtvn0
 • Archivering en beeldbanken

  Na een aantal jaren verliest uw beeldmateriaal aan kwaliteit. Videobanden, foto’s, negatieven en films verliezen hun kleur, scherpte en helderheid.
  Laat uw materiaal niet verloren gaan; kies voor digitalisatie! Xi-Digital bewerkt analoge archieven. Inventariseren, archiveren en digitaliseren.
  Oud, maar waardevol (en soms dierbaar) beeldmateriaal omzetten naar een digitaal bestand, aangevuld met alle mogelijke (meta) data die van belang zijn. En opleveren op elk gewenst medium. Daarna kunt u nog kiezen om het materiaal in een online beeldbank te plaatsen. Xi-Digital heeft veel ervaring met het opzetten van dergelijke beeldbanken. Kijkt u maar eens naar de beeldbank van Rijkswaterstaat: https://beeldbank.rws.nl.
  Hierin staan duizenden foto´s, films en video’s. Xi-Digital is nauw betrokken bij het digitaliseren en onderhouden van deze beeldbank.
 • Videoclips

  U heeft (met uw band) een geweldig muzikaal nummer geschreven en wil dit graag laten opnemen in beeld en geluid. Xi-Digital kan dit voor u verzorgen. We doen de beeld- en geluidopname, heel relaxed, in Studio Framework in Den Haag. Als voorbeeld het duo Silverspoon: http://www.youtube.com/watch?v=C6ebPCmFP74. Een complete videoclip met opnames op diverse locaties is natuurlijk ook mogelijk.